:small_blue_diamond:عاشیق محمدعلی محمودی، نوازنده و موسیقیدان اهل آذربایجان غربی در گفتوگو با ایلنا با اشاره به وضع نامناسب مالی هنرمندان عرصه موسیقی به ویژه بعد از شیوع کرونا اشار کرده است.
:small_blue_diamond:او در این مصاحبه گفت: به خدا قسم اگر یکبار دیگر در این کشور به دنیا بیایم دیگر به سراغ هنر و موسیقی نخواهم رفت و شغل دیگری را برمیگزینم. من هنرمندی بینالمللی بودم و به دلیل علاقه و عشق به مملکتم مهاجرت نکردم، وگرنه میتوانستم از ایران بروم و بارها از من خواستند که بروم. با خودم میگفتم اگر قرار است افتخاری کسب کنم آن افتخار برای مردم سرزمینم باشد.»
:small_blue_diamond:محمودی افزود: شاید باور نکنید اما قسم میخورم که پس از ده سال در عید قربان امسال گوشت خوردهام. سالهاست لباسهای کهنه میپوشم. دقیقا به مدت سه سال دندان در دهان نداشتم زیرا نمیتوانستم برای درمان مبلغی هزینه کنم. به طور واضح بگویم که عاقبت یک هنرمند و عاشق در کشور ما همین است.»
:small_blue_diamond:به گزارش ایرنا، این هنرمند که اهل نقده است،۱۸۰ کاست موسیقی عاشیقی ضبط کرده، ۶۰۰ قطعه شعر سروده و در ۲ فیلم سینمایی نقشآفرینی کردهاست.
عاشیق محمدعلی محمودی: اگر یکبار دیگر در ایران به دنیا بیایم، سراغ موسیقی نمیروم
موسیقی ,small ,blue ,diamond ,محمدعلی ,سراغ ,small blue ,blue diamond ,به دنیا ,دیگر در ,یکبار دیگر ,سراغ موسیقی نمیروم ,عاشیق محمدعلی محمودی